ZYRTARE: PD e Nagip Arifit pro pjesëmarrjes në zgjedhjet parlamentare – i bashkangjitet listës “Lugina e Bashkuar” (Video)

425

Partia Demokratike e Nagip Arifit, gjatë natës së mbrëmshme ka mbajtur mbledhjen e kryesisë në të cilën ka vendosur që të marrë pjesë në zgjedhjet parlamentare dhe të bëhet pjesë e listës unike – “Lugina e Bashkuar”.

Ketë vendim mbi pjesëmarrjen në zgjedhjet parlamentare e ka bërë të ditur vet lideri i partisë Nagip Arifi, përmes një video-mesazhi ku ka kuntuar pjesëmarrjen.

Kujtojmë se javë më parë me iniciativën dhe ndërmjetësimin e ministrit Gent Cakaj, është nënshkruar marrëveshja nga PVD, APN, LPD dhe LR PDSH për pjesëmarrje në zgjedhjet parlamentare me një listë të vetme të quajtur: “Lugina e Bashkuar”
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *