“Zeri”: Nagip Arifi, kryetari “lexhendar II” (FOTO)

391

416v23_w55Nuk është vetëm Kosova me kryetar lexhendar, Visar Arifajn.

Një të tillë e ka edhe Komuna e Bujanocit, Nagip Arifin. Ky i fundit javë më parë ia ka uruar ditëlindjen vetes, në profilin e tij personal në “Facebook”.

Për më tepër lexhendari i Kosovës e ka edhe mbiemrin e njejtë me lexhendarin e Bujanocit.

Në urimin e Arifit për ditëlindjen e tij më 9 shtator 2015 të tjera thuhet thuhet se “Urojmë që të keni shëndet, fat dhe lumturi në jetë”.

Në këtë profil nuk bëhet e ditur nëse i njejti menaxhohet nga ndonjë administrator i tij, me ç’rast kjo lë të kuptohet se Arifi ia ka uruar ditëlinjden vetes. /Zeri.info/ – /Lugina-Lajm/

auto_nagipi1443959563
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *