Yllëza Musliu nga Letovica, nxënësja që vlerësohet shumë nga arsimtarët e shkollës për pikturë dhe mësime (FOTO/PIKTURË)

Yllëza Musliu është nxënëse e klasës së VI në shkollën fillore “Ali Bektashi “ në fshatin Letovicë. Ao një vajzë e talentuar e shkollës e cila cilësohet me shumë veçori nga arsimtarët e shkollës .Talentin e saj, Yllëza e shpreh edhe në artin figurativ  e cila vizatimet i punon me shumë pasion dhe dashuri.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Yllëza Musliu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *