Vuçiq nesër në Bujanoc; bënë përurimin e objektit të fakultetit dhe rreth rrotullimin në hyrje të Bujanocit!

284

fakultet1-640x400Të martën (nesër),, kryeministri i Serbisë, me disa nga ministrant e kabinetit të tij, do të vizitoj Bujanocin, me ç’rastë do të bëjë edhe përurimin e objektit të Fakultetit Ekonomik në Bujanoc dhe rreth rrotullimit në hyrje të Bujanocit.
Jo zyrtarisht, Lugina-Lajm, ka mësuar se përurimi i objektit të fakultetit do të bëhet në ora 13:30, ndërsa më pas do të lëshohet për qarkullim edhe rreth rrotullimi në hyrje të qytetit, i cili do të lidh rrugët lokale me ato rajonale.
Më pas, kryeministri Vuçiq, pritet që ta vizitoj edhe komunën e Preshevës, ku do të takohet me punonjësit e Qendrës për pranimin e emigrantëve.
12244226_10153738864004634_1391162531_nNuk është bërë e ditur, që kryemninistri Aleksandar Vuçiq, do të takohet me dy nikoqirët e komunave të nesërme, Nagip Arifin dhe Ragmi Mustafën./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *