Vrasja e policit që po heshtet (jo) qëllimisht!

502

Vrasja e cila nisi një fushatë agresive ndaj shqipatrëve të Luginës së Preshevës, respektivisht të fshatit Tërnoc të komunës së Bujanoci, ende po heshtet, dhe në asnjë formë nuk po del në shesh e vërteta, se kush ishte ngasësi i autmjetit që goditi për vdekje policin Goran Gjorgjeviq.

Në numrin e sotëm, ïnformeri“ bënë të ditur nga burimet veta e të afërta me MPB-në , ngasësi i i automjetit nga i cili pësoi me vdekje polici Goran Gjorgjeviq, është kontrabandist i madh (mes tjerash dhe i lëndëve narkotike) nga fshati Tërnoc. Gjithashtu informeri njofton se, për të dyshuarin është interesuar një funksioner i lartë i Bujanocit.“

Sipas burimeve të informer, shqetësimi i veçantë lidhet me ate se i dyshuari gjendet gjithsejë 12 kilometra nga vija administrative me Kosovën, dhe mundet shumë thjeshtë të ikë, nëse nuk dëshiron të mos përballet me drejtësinë.

Për më shumë:

10711239_886002988094611_1148038140_n
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *