Vranjë: Policia serbe arreston një të moshuar mbi 65 vjet për mosrrespektim të ndalesës të mosdaljes nga shtëpitë (VIDEO)

1769

Policia serbe, gjatë ditës së sotme në Vranjë, ka arrestuar një të moshuar mbi 65 vjet për shkak të mosrrespektimit të ndalesës së mosekspozimit të të moshuarve në qytet.
Ngjarja, ka ndodhur në qendrën e qytetit të Vranjës, ku DN ka arritur t’i filmojë pamjet e arrestimit të të moshuarit dhe shoqërimit të tij drejtë Drejtorisë së Plocisë në Vranjë.
Siç, shkruan Info Vranjske, në të njëjtën kohë, në pjesë të ndryshme të qytetit të Vranjës, po shpërndahen informacione se të moshuarit po ecin nëpër qytet pa asnjë brengosje për shëndetin e tyre./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *