Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim dje ka pritur mysafirë nga bota islame të angazhuar në Kosovë dhe Shqipëri (FOTO)

Gjatë ditës s ë djeshme, shoqatën Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim me seli në Preshevë, e ka vizituarn dr.Mohamed Soliman, drejtor Shoqatës së Reliefit Islamik në Shqipëri.
Siç thuhet në njoftimin e lëshuar nga shoqata preshevare, mysafirët nga bota islamike kanë viztua kursin profesional të rrobaqepsisë, i cili mbledh rreth vetës dhjetra gra të interesuara për përvetësim të zanatit.
Në njoftimin origjinal të shoqatës, thuhet:
Shoqatën Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim dje e vizitoi Dr.Mohamed Soliman Drejtori i Islamic Relief Albania & Islamic Relief Kosovo
Duke i shpreh mirëseardhje për vizitën në Preshevë dhe në shoqatën Vizioni për zhvillim dhe kooperim.
Vizituan kursin profesional te rrobaqepsisë i cili ishte në ato momente duke u mbajtur. Kryetari z.Shefki Sh Jonuzi e njoftoi dhe për aktivitetet e shoqatës , projektet e realizuara ndërvite nga V.Zh.K në 3 komunat shqiptare në Preshevë , Bujanoc dhe Medvegjë.
Drejtori i Islamic Relief – Shqipëri dhe Kosovë Dr.Mohamed Soliman u njoftua edhe për projektet që shoqata V.Zh.K angazhohet dhe synon në të ardhmen të i realizoj , në partneritet me donatorët.
Faleminderit që vizituat Luginën e Preshevës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *