VIDEO/Nga reshjet e mëdha të shiut, përmbyten rrugët e fshatrave Rahovicë dhe Raincë të Komunës së Preshevës, alarmohet institucionet lokale

Reshjet e shiut që kanë rënë pandërprër për disa orë rresht mbi tërritorin e Komunës së Preshevës, kanë bërë që rrugët  krysore të fshtatrave Rahovicë dhe Raincë, të përmbyten nga uji.

Një video, e cila është bërë virrale në rrjetet sociale, paraqet më së miri gjendjen e fundit në fshatin Raincë , ku lumi “Reka e gjakut”, tashmë ka dal nga shtrati i tij.

Sipas informacioneve të siguruara nga redaksia jonë, tashmë autoritetet lokale, janë në vendngjarje duke monitoruar situatën e rënduar nga reshjet atmosferike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *