VIDEO/Ky ishte takimi i kandidatëve për deputet me banorët e Bilaçit dhe Samolicës

Më poshtë e gjeni videon nga takimi i kandidatëve për deputet të Koalicionit të Shqiptarëve të Luinë me banorët e fshatit Bilaç dhe Samolicë./LUGINALAJM/

Link:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *