Valon Arifi, Shqiprim Arifit: “Boske nuk është diplomat perendimor, por ‘dështak verior'”

Valon Arifi aktivisti nga Presheva i ka reaguar sot kryetarit të Alternarivës për Ndryshim Shqiprim Arifi i cili ditë më parë duke u thirrur në takime me diplomatët perendimor ka marr informacione për investime të qeverisë së Republikës së Sërbisë ndaj Shtëpisë së Shëndetit në Presheve duke dal hapur se Shqiprim Arifi nuk është njoftuar për këto investime nga siq ai pretendon “diplomatët perendimor” por se nje investim të tillë atë e ka njoftuar sekretari shtetëror i Ministrise së Ekonomisë dhe Financave Dragan Stefanovic ose siq aktivisti Arifi e quan “Konobari Surdulicës”.

“Shqiprimi po gënjen kur thotë se diplomat të huaj e kanë njoftuar për investimet e reja në Shtëpinë e Shëndetit në Komuën e Preshevës” është shprëhur aktivisti Arifi.

Ai “konobari” Surdulicës “diplomati verior” i cili edhe gëzon privilegjet e klaneve kriminale të cilët shumë shpejt thesari Amrikan do të ua tregojë vendin siç bëri me Veselinoviqin e Radojçiqin e ka informuar “Pink Panterin” e Preshevës për investimet e reja të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë të Rëpublikës së Sërbisë në Komunën e Preshevës” është shprehur aktivisti Arifi.

“Shqiprim Arifi bashkë me bashkëpuntoreët e tij,përfshirë edhe ata që janë në rendë për të qenë pjesë e listës së zezë amerikane një gjë duhet të jenë të sigurt se asgjë nuk zgjat përgjithmon e as gënjeshtrat publike të kujt do politikan qoft në Luginë e Ballkan” ka përfunduar aktivisti Arifi i cili ditët e fundit shihet shumë aktiv për krijimin e Listës së përbashkët shqiptare ne Luginë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *