Valon Arifi: “Inatet politike po i zgjedhin nëpërmjet Nishit,unë nuk ndalem”

1027

Valon Arifi, aktivist për të drejtat e njeriut nga Presheva duke interpretuar skenën politike në Luginën e Preshevës është shorehur :
“Oligarkët e lidhur ngushtë me partitë politike në Luginë të Preshevës, të opozitës e pozitës në Bujanoc e Preshevë kanë filluar që betejën e tyre na nxjerrin nëpërmjet lojrave të tyre të pista për të “sunduar” politikën shqiptare në Lugine të Preshevës” potencon Arifi.
“Vetëdishëm që nuk e kam leht të përballem me asnjërën palë,unë jam gati për betejën përfundimtare e atë më të rëndësishmen ne Luginë,mes atyre qu u pasuruan në emër të patriotizimit e qytetarëve dhe neve qe asgjë si morrëm askujt,pos dashurise që i dham këtij vendi” ka përfunduar Arifi duke lënë për të nënkuptuar se angazhimi i të rinjëve ne politikë tashmë ka marrë nje qëndrim krejt tjetër.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *