“Turnir në futboll të vogël” për nder të rënies heroike të Vebi Rexhepit

427

Për nder të përvjetorit të 16-të, të rënies heroike të ndëshmorit të kombit “Vehbi Rexhepi”, Bashkësia Lokale e fshatit Konçul, do të organizojbturnir në futboll të vogël.

Turniri do të mbahet me datë 20-21 maj, duke filluar prej orës 12:00, në stadiumin shkollës  fillore të fshatit Konçul, ndërsa finalja zhvillohet me datë 23.05.2017 prej orēs 15:00. Ekipet pjesmarrēse duhet të jenë në ketë përbërje: 4+1 lojtar dhe 2 rezervë.

Paraqitja e ekipeve është pa pages.

Për më tepër informata dhe paraqitje tē ekipev keni këtë numer kontakti:0637009695
Afati i fundit për paraqitjen e ekipeve është data i 19 maj (e premte),  ku do të bëhet edhe tërheqja e shorteve nga ora 19.00.

Të nderojmë të rënët, të jemi mirënjohës.

/Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *