Treni godet një vajzë në Klinë

164

Para pak minutave në qytetin e Klinës ka ndodhur një tragjedi. Dyshohet se aty treni e ka shkelur një vajzë të mitur. 

Ndërkohë ekipet emergjente si dhe policia e Kosovës gjenden në vendin e ngjarjes.

Zëdhënësi i Pejës, Driton Rugova ka deklaruar se ekipet janë në terren dhe se informata më të detajuar ashpër këtë çështje do ta japin pas disa minutave. Nga policia nuk kanë pasur informacione ende nëse vajza e mitur ka ndërruar jetë në vendin e ngjarës.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *