Tre fletëparaqitje penale ndaj funksionerëve të komunës së Bujanocit!

304

12390852_1193716150642895_6590747246432299671_nGjatë ditës së sotme, mediat serbe kanë publikuar informacionin lidhur me ngritjen e fletëparaqitjeve penale ndaj funksionerëve të komunave dhe organizatave tjera, në punën e të cilave është hasur shkelje të ligjit dhe keqpërdorimit të buxheteve publike.

Ajo çka duket edhe më tërheqëse, është se ndaj fundkionerëve të komunës së Bujanocit, janë ngritur tre fletëparaqitje penale për keqmanixhim të buxhetit komunal dhe shkelje të ligjit.

Me ketë rast, komuna e Bujanocit, është “kampione” në keqmenaxhim dhe shkelje të ligjit, dhe është e vetmja komunë, që ndaj zyrtarëve të saj, janë ngritur tre fletëparaqitje penale./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *