Thirret seanca e gjashtë e Asamblesë komunale të Bujanocit – ja pikat e rendit të ditës (DOKUMENT)

Për ditën e mërkur (nesër), me fillim prej orës 10:00h, është ftuar seanca e gjashtë e Kuvendit komunal të Bujanocit.

Sipas konvokimit zyrtar, për senacën e nesërme janë gjithsejt 20 pika të rendit të ditës, me mundësi që ato të shtohen varësisht nga propozimet e këshilltarëve komunal.

Si pikë më të rëndësishme për seancën e nesërme, janë propozim-emërimet e drejtorëve të ndërmarrjet publike, si: Qendra Sportive “Rinia”, Shtëpia e kulturës “Vuk Karaxhiq”, Biblioteka e qytetit “14 nëntori”, Barnatores së qytetit, Agjensionit Turistik dhe Çerdhes së fëmijëve “Gëzimi ynë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *