“The Future” me aktivitete të shtuara mbi vetëdijsimin e qytetarevë rreth masave anti-COVID (FOTO)

Gjatë ditës së sotme, aktivistët e Organizatës “The Future”, në kuadër të projektit “E drejta për shëndet dhe siguri”, kanë vendosur tabela dezinfektuese dhe informative mbi masat anti-covid. Tabelat, janë vendosur në dy lokacionet më të frekuentuara në qytet edhe ate pranë Xhamisë së qytetit dhe në hyrje të objektit të Administratës komunale të Komunës së Bujanocit.

Ky projekt është përkrahur edhe nga Këshilli për Siguri dhe parandalimin e kriminalitetit pranë Kuvendit komunal të Bujanocit./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *