Tërnoc: Dorëhiqen nga kandidimi 19 kandidatët për Bashkësi Lokale (Dokument)

275

Zgjedhjet për Bashkësi Lokale të Tërnocit, të cilat duhet të zhvillohen nesër, tanimë kanë marrë epilog tjetër.

Siç mëson Lugina-Lajm, 19 kandidatët për pleqësi të Bashkësisë Lokale për Tërnoc, tanimë kanë dërguar dorëheqjet nga kjo garë, shërbimit të Kuvendit komunal.

Në shkresën e tërheqjes nga gara për kryesi të BL Tërnoc, thuhet se Kuvendi komunal ka bërë shkelje në dispozitat dhe procedurat për mbarëvatjen e zgjedhjeve.

Për më shumë, ju sjellim dekleratën e dorëheqjes së 19 kandidatëve për kryesi të BL Tërnoc./Lugina-Lajm/

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *