Tërmeti 5.8 shkallë epiqendrën e pati në Maqedoninë e Veriut u vërejtë edhe në Kosovë e Shqipëri

Një tërmet ka ndodhur në orët e vona të mbrëmjes të së dielës në territorin e Maqedonise se Veriut.

Megjithate, deri më tani besohet se termetin ka qenë prej 5.8 shkallë dhe për epiqendër ka pas Republikën e Maqedonisë Veriore.

Përveç Maqedonisë së veriut, termeti i sontëm u vërejtë në Shqipri, Kosovë dhe vendet e tjera të Ballkanit perëndimor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *