Të hënën, zhvillohet seanca e tretë e Asamblesë komunale të Bujanocit (Dokument)

318

Kryetari Adnan Salihu, për ditën e hënë, ka ftuar seancën e tretë të Kuvendit Komunal të Bujanocit, ka ka përcaktuar 21 pika të rendit të ditës, me mundësi ndryshimi dhe plotësimi.

Si pika më të rëndësishme për ketë senacë plenare, janë:

  1. Propozim Aktvendimi mbi shkarkimin e anëtarëve të Këshillit të Shkollës Fillore “Desanka Maksimoviq” Bilaç;
  2. Propozim Aktvendimi mbi emërimin e anëtarëve të Këshillit të Shkollës Fillore “ Desanka Maksimoviq” Bilaç;
  3. Propozim Aktvendimi mbi ndryshimin e ktvendimit mbi emërimin e anëtarëve të Këshillit të Shkollës fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc;
  4. Propozim Aktvendimi për ndryshimin e aktvendimit mbi shkarkimin e anëtarëve të Këshillit të shkollës në SH.M. “Sveti Sava” në Bujanoc.

Seanca e tretë do të zhvillohet ditën e hënë (18 qershor) me fillim prej orës 10:00.

Më poshtë ju sjellim pikat e rendit të ditës, të propozuara nga kryetari, Adnan Salihu.

Rendi-i-dites-3 (1)

/Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *