Të enjten do të mbahet seanca e IV-të e Asamblesë komunale të Bujanocit, ja pikat e rendit të ditës

450

Kryetari Adnan Salihu, për ditën e enjte, ka ftuar seancën e katërt të Kuvendit Komunal të Bujanocit, me rreth 6 pika të rendit të ditës.

Seanca e 28 qershorit, përkundër që ka një numër të vogël të rendit të ditës, mund të nxjerr një debat të ashpër, të pasuar nga seanca e fundit, ku pozita dhe opozita u përplasën për shumë çështje që kanë të bëjnë për zhvillimet e mandatit akatual dhe atij të kaluar.

Kjo seancë do të fillij nga ora 10:00, dhe do të transmetohet drejtëpërdrtejtë në Radio Tekevizioni Bujanoci./Lugina-Lajm/

Rendi-i-dites-4
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *