Të enjëten, seanca e V-të plenare e Asamblesë komunale të Bujanocit (Dokument)

213

Kryetari i Asamblesë komunale të Bujanocit, Jonuz Musliu, ka ftuar seancën e pestë plenare për ditën e enjëte, më 5 tetor, 2017-të.

Për ketë senacë, janë parapa 9-të pika të rendit të ditës, si ndër më të rendësishme, janë: Vendimi mbi ndryshimin e taksave lokale komunale për vitin 2017-të dhe shqyrtimi dhe aprovimi i Satutit të NP ‘Komunalia’ nga data 28.08.2017./Lugina-Lajm/

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *