Talenti i Erina Rrustemit nga Letovica, më së miri sprehet në punimet e lëmisë së artit figurativ (FOTO/PIKTURË)

Erina Rrustemi, është nxënëse e klasës së V-2  në shkollën fillore “Ali Bektashi “ në fshatin Letovicë . Ajo posedon një talent të jashtëzakonshëm  në artit figuratov, derisa dëshira e saj është që përmes punimve ti jep jetë pikturës me ngjyrë dhe laps. Erina është vajzë me shumë mirësjellje dhe culture, që vlerësohet lartë nga mësimdhënësit e saj.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Erina Rrustemit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *