Sulmohet zyra e Partisë Republikane në Bujanoc! (FOTO)

200

1Persona të panjohur rreth orës 22:00 të mbrëmjes së 26 dhjetorit, thyen dritaret e Partisë Republikane në Bujanoc. Rasti është njoftuar në polici, të cilët kanë dalë në vend të ngjarjes për t’i zhvilluar hetimet, ka mësuar jo zyrtarisht Lugina-Lajm.

Partia Republikane, është subjekt politik në Serbi dhe Vojvodinë, që në kuadër të saj përfshinë përveç hungarezëve, boshnjakëve, kroatëve edhe përfaqësuesit e shqiptarëve të Luginës së Preshevës, transmeton Lugina-Lajm.
Rritës dhe sukseseve të Partisë Republikanë, kanë filluar t’ia ndien frikën strukturat e pushtetit lokal dhe atij shtetëror.
Nuk mbahet mend, që në Bujanoc, të jetë sulmuar ndonjë zyre e subjekteve politike, në këto 25 vjetet e fundit./Lugina-Lajm/

 

2
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *