Sulmohet zyra e LPD-së – persona të paidentifikuar kanë thyer xhamin e zyres

Kryetari i Lëvizjes për Progres Demokratik, Shqiprim Musliu, ka njoftuar se është sulnuar zyra e partisë së tij, ku persona ende të paidenrifikuar kanë thyer xhaminë dhe orienti të tjera të zyres.

”Është thyer xhami i zyrës së LPD-së, ku është dëmtuar edhe invertari mbrenda zyrës.
I ftojmë organet kompetente ta zbardhin këtë rast.
Ky është kërcnim. Evetmja rrugë e nderit është rruga e qëndresës dhe organizimit” – thuhet në njoftimin e publikuar nga zëvendëskryetari i Bujanocit, Shqiprim Musliu./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *