Studentët nga Lugina, në Kosovë mundë të hyjnë vetëm me kartela studentore – pa e bërë testin COVID-19

846

Pas kërkesave të shumta drejtuar institucioneve të Kosoves si dhe Ministrit të shendetësisë Arben Vitia nga Unioni Studentor i Luginës në Kosovë së bashku me Këshillin Kombëtar Shqiptar, arritëm që studentëve të iu mundësohet shkuarja në Kosove pa pasur nevojë për testin e COVID19. Studentet tani mund të shkojnë që të iu nënshtrohen provimeve në universitetet ku ndjekin studimet në Republikën e Kosovës. Tek fotoja gjinden edhe inormacione më të gjera.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *