Stojança Arsiq kërkon që të largohet nga rendi i ditës, buxheti për vitin 2022

Pas mosaprovimit të propozimit të shefit të SNS-it në Bujanoc, Nenad Mitroviq, fjalën e morri edhe Stojança Arsiq nga rradhët e SPS-it.

Arsiq propozoi që të hiqet pika e parë e rendit të ditës e që është Planifikimi i buxhetit për vitin 2022.

Megjithate, me 2 vota për dhe 24 vota kundër, as propozimi i Stojança Arsiqit nuk kaloi.

Gjithashtu me 22 vota për, u aprovou rendi i ditës./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *