Spirometri, donacion nga Qeveria e Kosovës, është vendos në shërbim të qytetarëve të Bujanocit

441

Sot edhe zyrtarisht është vendosur në funksion aparati Spirometër, donanacion nga Qeveria e Kosovës.

Kjo aparatur, do të shërbej për matjet e qarkullimit të ajrit në rrugët e frymëmarrjes, pacientëve që kanë sëmundje të mushkrieve në repartin e pnoumoftiziologjisë në Bujanoc.

Spirometri është blerë me mjete të Qeverisë së Kosovës, dhe ka kushtuar rreth 5 mijë euro./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *