S’ka paga në komunën e Bujanocit!

356

Punëtorët e administratës komunale të Bujanocit nuk e kanë marrë pagën për muajin nëntor.

Në administratën komunale të Bujanocit, nuk u janë dhënë pagat punëtorëve për muajin nëntor, me që shërbimi financiar pranë administratës komunale të Bujanocit, nuk ka arritë t’i përfundoj ndalesat finaciare  nga vendimi i Qeverisë së Serbisë për zvoglimin e pagave në sektorin publik prej 10%.

Megjithate, punëtorëve të administratës komunla të Bujanocit dhe atyre të ndërmarrjeve publike, iu është dhënë një paushall prej 30% të pagës mujore./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *