Shtrëngohen masat për vikend – objektet hoteliere do të mbyllen në orën 14:00h të tjerat në orën 20:00h

Në mbledhjen e Shtabit të Krizave për luftën kundër koronavirusit, e cila ka filluar në orën 08:00h të mëngjesit, me shumë gjasë, është vendosur për ‘shtrëngimin’ e masave aktuale.

Siç shkruan B92 nga burimet përbrednda Shtabi republikan i Krizave, qendrat tregtare dhe objektet hotelierike do të mbyllen në 14:00h për fundjavë, derisa detajet priten të sqarohen në konferencën për shtyp, e cila është planifikuar për sot në orën 15:00h.

Media të tjera deklarojnë se të gjitha e tjera shërbyese, do të punojnë deri në orën 20:00h./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *