Shteti jugor indian ndërton mure të larta për ta parandaluar përhapjen e Covid-19

171

Shteti jugor indian i Tamil Nadu ka ndërtuar mure duke vendosur një kufi me shtetin fqinj, Andhra Pradesh, mes frikës për përhapjen e Covid-19.

Muret me lartësi 1.5 metra, u ngritën në dy pikat hyrëse dhe dalëse përgjatë kufirit të dielën e 27 prillit për të parandaluar qarkullimin e makinave dhe të njerëzve, shkruan BBC.

Një zyrtar vendas tha se masa kishte për qëllim edhe të kontrollonte hyrjen e punëtorëve migrantë që ndonjëherë hyjnë në shtet pa një leje të rregullt.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *