“Shqiptarët janë vëllezërit tanë” – parulla e serbëve në mes të Beogradit (FOTO)

1130

Dy serbë kanë dalë me një parullë në mes të Beogradit, në të cilën shkruan: “Shqiptarët janë vëllezërit tanë”.

Kjo u bë e ditur përmes disa postimeve nëpër rrjete sociale, teksa shihen dy të rinj të nacionalitetit serb, që mbajnë në duar një pankartë në të cilën shkruan se shqiptarët janë vëllezërit e serbëve.

Sipas tyre, ky i ri serb ka shumë shoqëri me shqiptarë dhe respekt per ta.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *