Shqiprim Arifi gazon në Kuvend: Shkul mikrofonin dhe i hedh ujë kryesuesit

Seanca e Kuvendit Komunal të Preshevës sot është zhvilluar nën tensione.

Siç raporton RTV Presheva këshilltarët komunalë që nga fillimi e kishin devijuar debatin duke folur për tema jashtë rendit të ditës.

Kryetari i Alternativës për Ndryshim, Shqiprim Arifi, gjatë diskutimeve të tij ishte mjaft i ashpër ndaj oponentëve politik.

Ndërsa në fund të seancës doli para Kryesisë së Kuvendit ku fillimisht shkuli mikrofonin e më pas gjuajti me ujë dhe ia grisi dokumentet kryetarit të Kuvendit, Sami Salihut.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *