Shpërndahet Kuvendi i Kosovës

135

Me  88 vota për, 1 kundër dhe 2 abstenim të deputetëve është shpërndarë sot legjilatura e gjashtë e kuvendit të Kosovës.Kjo është bërë me mocion procedural, ku shkoi drejt në votim, shkruan Insajderi.Shpërndarja e kuvendit ka ardhë pas dorëheqjes së kryeministrit Ramush Haradinaj, i cili u ftua nga Gjykata Speciale si i dyshuar për krime lufte.

Pas shpërndarjes së kuvendit i hapet rrugë presidentit për shpelljen e zgjedhjeve të jashtëzakoshme parlamentare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *