Shkrimtarja preshevare Nerimane Kamberi, do të nderohet me Urdhërin e Palmave Akademike nga Abasadorja franceze Marie-Christine Butel

225

Ambasadorja e Francës në Kosovë, Marie-Christine Butel, sot do të dekorojë shkrimtaren dhe gazetaren Nerimane Kamberi me Urdhërin e Palmave Akademike, si pjesë e kontributit të jashtëzakonshëm gjatë gjithë karrierës së saj profesionale në përhapjen e gjuhës dhe kulturës franceze në Kosovë.

Kamberi kohë më parë ka promovuar librin “Hotel Grandi dhe reportazhe të tjera”, i cili përmban një përmbledhje të reportazheve për Kosovën, kujtimet, komunitetet etnike, fenë, artin, kulturën, luftën dhe paqen./PreshevaJone/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *