Shkencë

Më të rejat

Asnjë i prekur me COVID-19 gjatë haxhillëkut, OBSH përgëzon Arabinë Saudite

Ministria e Shëndetësisë e Arabisë Saudite ka njoftuar se asnjë pelegrin që ka...

Mjekët zbulojnë një simptomë të re të Covid-19, më e përhapur te të rinjtë

Duke qenë se më shumë të rinj po infektohen me COVID-19, mjekët kanë vënë re...

Vaksina anti-COVID po tregohet e suksesshme në Amerikë – testohet në 45 vullnetarë

Vaksina eksperimentale e firmës farmaceutike, Moderna, për COVID-19 tregoi se ishte e...

Të gjitha lajmet

Asnjë i prekur me COVID-19 gjatë haxhillëkut, OBSH përgëzon Arabinë Saudite

Ministria e Shëndetësisë e Arabisë Saudite ka njoftuar se asnjë pelegrin që ka marrë pjesë në haxhillëkun e këtij viti nuk është infektuar me koronavirus...

Read More

Mjekët zbulojnë një simptomë të re të Covid-19, më e përhapur te të rinjtë

Duke qenë se më shumë të rinj po infektohen me COVID-19, mjekët kanë vënë re simptoma të ngjashme, të cilat nuk janë fort të përhapura te njerëzit e tjerë...

Read More

Vaksina anti-COVID po tregohet e suksesshme në Amerikë – testohet në 45 vullnetarë

Vaksina eksperimentale e firmës farmaceutike, Moderna, për COVID-19 tregoi se ishte e sigurt dhe provokoi përgjigje imune në të 45 vullnetarët e shëndetshëm në...

Read More

Personat që përtojnë të zgjohen nga gjumi janë më inteligjentë

Joshja për ta vazhduar gjumin dhe ndoshta për ta marrë pushim në punë është diçka me të cilën jemi përballuar të gjithë, por shumica e luftojmë atë....

Read More

Kina shpall fitoren ndaj coronavirusit

Kina ka deklaruar fitore ndaj coronavirusit të ri që ka goditur ekonominë e saj dhe vazhdon të shkatërrojë botën.  Ndërsa epidemia, e cila deri më tani ka...

Read More

Çdo cigare u’a shkurton jetën mesatarisht për 14 minuta

Pjesa më e madhe e jona e di se pirja e duhanit dhe e alkoolit i bën shumë keq shëndetit. Mjekët për këtë arsye, u rekomandojnë të gjithëve që të mos...

Read More