Shefi i Zyres ndërlidhëse të Kosovës në Boegrad po viziton Bujanocin

Jetish Jashari, shef i zyrës ndërlidhëse të Republikës së Kosovës në Beograd ka vizituar komunën e Bujanocit, ku është pritur nga kryetari i komunës z. Arifi.

Gjatë takimit, në frymë vëllazërore u diskutuan temat aktuale në Bujanoc dhe rajon, dhe edhe kësaj here u sigurua mbështetja e Republikës së Kosovës për qytetarët e komunës së Bujanocit.

Kryetari Arifi shfrytëzoi rastin që edhe gjatë këtij takimi ta falemnderojë Qeverinë e Republikës së Kosovës për ndihmën financiare për sanimin e dëmeve gjatë vërshimeve./KomunaeBujanocit/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *