Shefat Isufi, boksieri më i miri në WBF për muajin shtator

Me fitoren e tij të pestë radhazi më 4 shtator, tërnocasi Shefat Isufi me nënshtetësi të Gjermanisë bëri një hap tjetër drejt një goditjeje të dytë botërore për titull dhe fitoi titullin e lirë të Federatës Botërore të Boksit (WBF) Intercontinental Lightweight Heavyweight.

Isufi mposhti ish-titullin e WBF International Tomas Adamek nga Republika Çeke me një vendim unanim dërrmues, duke shënuar një knock-down gjatë rrugës.

Ishte një performancë mbresëlënëse, dhe përveç përmirësimit të rekordit të tij profesional në 34-4-2 (23) ai i jep atij çmimet WBF Boxer of the Month për Shtator 2021.

Burimi: Federata Botërore e Boksit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *