Shaip Kamberi në Kuvendin e Serbisë citon pjesë të himnit kombëtar shqiptar (VIDEO)

Në seancën e sotme plenare të Kuvendit republikan të Serbisë, deputeti shqiptar Shaip Kamberi, duke folur për identitetin kombëtar dhe ruajtjen e tij në Serbi, ka cituar pjesë të himnit kombëtar shqiptar, duke thënë:

“Se Zoti vet e tha me gojë,

Që kombe shuhen përmbi dhe,

Po shqiptaria do të rrojë;

Për të, për të luftojmë ne”

LUGINALAJM ju sjell video nga ky citat:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *