Shaip Kamberi mysafir nderi i “Besëlidhjes së Lezhës”

Shaip Kamberi lideri i grupit opozitar ne parlamentin serb shihet i pranishëm sot ne manifestimin e “Beslidhjes së Lezhës” në Lezhë të Shqipërise.

Në prani të autoriteteve të Republikës së Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë e Malit të Zi,,deputeti shqiptar njëherit dhe kryetari i Partisë për Veprim Demokratik të Luginës është ndër të ftuarit e vetëm në këtë aktivitet nga Lugina e Preshevës dhe njëherit i njejti morri shumë merita nga përfaqësuesit e dy qeverive shqiptare,në Kosovë e Shqipëri për angazhimin e tij në parlamentin e Republikës së Sërbise.
Rrespekt të veqant ndaj deputetit Kamberi shprehën edhe përfaqësuesit shqiptar të Maqedonise së Veriut,Ulqinit e Tuzit nga Mali i zi./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *