Sara Maliqi, nxënësja nga Tërnoci, që përkushtohen në pikturë dhe mësime (FOTO/PIKTURË)

Sara Maliqi është nxënëse e klasës VI-3  në shkollën fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc.

Ajo është vajzë tejet e talentuar në artin figurativ  dhe cilësohet si njëra ndër talentet e shkollës së fshatit Tërnoc.

Si preferencë, ka vizatimet e vazove me lule; si ato me ngjyra epor edhe ato me laps të thjeshtë.

Sara, është nxënëse, që në asnjë moment nuk i lë mbrapa mësimet.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Sara Maliqit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *