Rumejsa Rexhepi, nxënësja nga Tërnoci që i përkushtohet shumë pikturës dhe mësimit (FOTO/PIKTURË)

Rumejsa Rexhepi është nxënëse e klasës së VII-3 në shkollën fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc.

Përveç që është një nxënëse shumë e përkushtuar për mësime, ajo ralizon pikthura me ngjyra të shumta të cilat i punon me shumë dëshirë dhe passion. Punimet e saja, vlerësohen nga profesori i artit figurativ, gjë që e inkurajojnë Rumejsën që të ndjek pasionin për pikturë.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Rumejsa Rexhepit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *