Rumejsa Isufi nga Tërnoci, nxënësja me shumë talent në pikturë dhe sjellje shembullore në shkollë (FOTO/PIKTURË)

Rumejsa Isufi është nxënëse e klasës VI-1  në shkollën fillore” Muharrem Kadriu” në Tërnoc. Është një vajzë me shumë talent në artin figurative, ku ate më së miri e shpreh në punimet e saja.

Dëshira më e madhe Rumejsës, është që punimeve t’u jep jetë me ngjyra ashtu edhe me laps të thjeshtë.

Rumejsa, është edhe një vajzë me sjellje të shkëlqyeshme dhe shumë punëtore në mësime. Arsimtarët e shkollës, kanë përshtypje shumë të mira për të.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Rumejsa Isufi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *