Rritet numri i nxënësve të infektuar, shkollat shkojnë në pushim

Duke e parë, se kohëve të fundit virusi COVID-19, ka marrë tatëpjetën është bërë më se e nevojshme, që përsëri nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme të shkojnë prapë në pushim.

Nga informatat e marra nga ministria e arsimit, nxënësit do të shkojnë në pushim deri më 24 shkurt, për ta bërë të mundur parandalimin e këtij virusi.

Kujtojmë që vitin e kaluar nxënësit mbarëvajtjen e procesit edukativo-arsimor e kanë zhvilluar, në mënyrë të kombinuar, por shpresojmë që ky vit të jetë i mbarë dhe sa më parë të hiqet kjo pandemi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *