Rritet çmimi i kafesë në lokalet e Bujanocit; nga 70 në 90 dinarë

Rritja e vazhdueshme e çmimeve ka kulmuar me rritjen e çmimit të kafesë në lokalet e Bujanocit.

Siç mësohet, kafja, respektivisht espreso, nga e hëna (dje) është shtrenjtuar për 20 dinarë, ku tanimë kushton 90 dinarë.

Nga shumkush kjo rritje e çmimit të kafesë, nuk po korrespodon me të hyrat e qytetarëve të Bujanocit që aktualisht po përballen me krizën e postCovid dhe me shkallën më të lartë të papunësisë./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *