Riza Halimi dhe Shaip Kamberi, drejt “Mutivodës” në Medvegjë!

257

20150913142408810Dy deputetët popullor Riza Halimi dhe Shaip Kamberi, janë nisur për në Medvegjë, respektivisht në pikaklimin kufitar në mes të Serbisë dhe Kosovës, “Mutivodë” afër Medvegjës, ka mësuar jo zyrtarisht Lugina-Lajm.

Situata e krijuar së fundmi kanë shtyrë që dy deputet t’ia msyjnë “Mutivodës” për të parë dhe mundësuar qyetarëve shqiptar të votojnë për përfaqësuesit e vet.

Megjithate, edhe më tutje vazhdon bllokimi i pikkalimit “Mutivodë” nga Policia serbe, me arsyetimin se ka rënë sistemi i leximit të dokumenteve biometrik./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *