Ristoc: I riu ngjitet në vagon, e djeg rryma

Mediat në Serbi raportojnë se djali i mitur ka pësuar djegie të rënd në fshatin Ristoc, që ndodhet ndërmjet Bujanocit dhe Vranjës.

Sipas informacioneve të mëparshme, djali ka është ngjitur në vagonin e trenit rreth orës 18:00h, pas së cilës ka ndodhur një goditje elektrike.

Republika.rs raporton se ai ka pësuar djegie në të gjithë trupin dhe se është transportuar në spitalin e Vranjës në gjendje të rëndë shëndetësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *