Riorganizim në “Direkcionin për ndërtim “, Arton Salihu dhe Bekim Beqiri, emërohen shefa të departamenteve

446

13956926_10154424714564634_702386854_nDirekcioni për ndërtim, tashmë ka filluar riorganizimin e punëtorëve për brenda këtij institucioni.

Gjatë ditës së sotme, drejtori i NP “Direkcioni për ndërtim”, Naim Rexhepi, ka emëruar shefat e të ri të dy dikastereve, Arton Salihun për shef të sinjalizimit vertical dhe horizontal dhe Bekim Beqirin, she fi shëërbimeve të sms parkingut.

Megjhithate, Lugina-Lajm, ka mësuar se së shpejti do të bëhet një sistematizim i ri në NP “Direkcioni për ndërtim”./Lugina-Lajm/

 

 

 

 

14010075_10154424714504634_1151472924_n
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *