Rama këmbët mbi tavolinë gjatë takimit në Bratislavë (VIDEO)

514

Sot Shqipëria merr stafetën e drejtimit të Organizatës. Lajmin e ka bërë me dije Ministri Gent Cakaj nëpërmjet një postimi në rrjetin social  “Sot në Ministerialin e OSBE-së në Bratislavë Shqipëria zyrtarisht merr Kryesinë e OSBE-së.”

Ndërkohë në fillim të takimit siç duket edhe në videon e postuar nga kryeministri Rama, shihet ky i fundit me këmbët mbi tavolinë.

“Nder dhe përgjegjësi e madhe drejtimi i kësaj organizate ndërkombëtare të dorës së parë, si edhe mundësi e jashtëzakonshme për ta bërë Shqipërisë të shkēlqejë në krye të punëve të mëdha e të sfidave të posaçme të OSBE”, shkruan Rama në facebook.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *