Rakiq: Ura në Ibër nuk do të hapet edhe për arsye sigurie

459

Hapja e urës kryesore në Ibar nuk është në agjendën e Mitrovicës së Veriut të Mitrovicës, tha kryetari i kësaj komune Goran Rakiq.

Ai tha për gazetën serbe “Politika” se  rindërtimi i urës është ende në zhvillim e sipër dhe vlerësohet se pavarësisht kushteve teknike, vazhdojnë kushtet e sigurisë për hapjen e kësaj ure që lidh pjesën veriore dhe atë jugore të qytetit, transmeton Klan Kosova.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *