Ragmi Mustafa zgjidhet zëvendëskryetar i Komunës së Preshevës

Me 23 vota për, 10 kundër dhe 2 fletëvotime të pavlefshme, Ragmi Mustafa është zgjedhur, zëvendëskryetar i  Komunës së Preshevës.

Ky votim është zhvilluar në seancën e parë të Kuvendit komunal të Preshevës me përbërje të re./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *